BNA live Groningen 29 maart 2023

Welke loonontwikkeling in de CAO voor architectenbureaus vind jij reëel? BNA live komt op woensdag 29 maart naar Groningen. Kom je ook? Je bent om 16:30 uur welkom bij AAS, Boterdiep 63 te Groningen. Aanmelden kan via de link.  

De bijeenkomst gaat over de loonontwikkeling (en pensioenbijdrage). Op 1 maart jl. is de termijn van de huidige cao afgelopen. Er zijn daarom nieuwe onderhandelingen gestart. Om de leden tijdens de onderhandelingen goed te kunnen vertegenwoordigen willen we in deze BNA-live je mening vragen: welke loonontwikkeling vind jij reëel? 

Je kunt dan aan afwegingen denken als: Welke financiële ruimte verwacht je, wat vind je passen bij je verantwoordelijkheid als werkgever, en hoe zorg je dat je goede mensen trekt en behoudt: als bureau maar ook als branche. We nemen uiteraard mee dat BNA en bonden eind vorig jaar een extra loonaanvulling van 3,25% zijn overeengekomen die geldt voor alle architectenbureaus in Nederland.
Je hebt hier dus je kans als BNA lid om je opvatting mee te geven en in gesprek te gaan over de cao. Uiteraard is er ook mogelijkheid om andere cao-punten mee te geven.

klik hier voor meer informatie.