KEIK

Aan het Boterdiep 63 is in 2013 door architectenbureau AAS Groningen en HKB Stedenbouwkundigen bedrijfsverzamelpand drie&zestig opgezet. Momenteel zitten er zo’n 25 bedrijven met allerlei disciplines. Hieronder zijn huisstijl- en web-designers, interieur-architecten, stedenbouwkundigen, een landschapsarchitect, een instalatie adviseur/milieu deskundige, een fotograaf, industrieel ontwerper en ook maatschappelijk gerichte bedrijven.
Dit geeft veel dynamiek, onderling uitwisselen en een grote diversiteit van pandbezoekers.

Het voorste deel van het pand is gereserveerd voor klein overleg, de balie, het koffieapparaat en tentoonstellingen. Voor dit laatste is KEIK opgericht. Een kleine commissie die contact zoekt met en benaderd kan worden door kunstenaars. Keuzes worden gemaakt op basis van variatie en kwaliteit.

Per jaar zijn er twee exposities. Er is echter ruimte om ook tussendoor kortere evenementen te organiseren, mits in te passen. Er wordt gewerkt met een gesloten beurs principe. KEIK stelt de ruimte beschikbaar, organiseert de opening, maakt de benodigde flyers en helpt zo nodig met inrichten. De exposant helpt met verspreiden van de uitnodiging.

De openingstijden van de expositie zijn tijdens kantooruren, wanneer er gewerkt wordt in drie&zestig. De exposities zijn voor iedereen, ook zonder binding met de werkvloer.

Voor een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen met onderstaande personen.
Tineke Otten & Aron van Delft

Contactgegevens:
KEIK
Boterdiep 63, 9712 LK Groningen
Tel. 050- 3123737

Vanaf 19 februari t/m 24 mei te zien in Drie&Zestig:
Opening tentoonstelling 16 februari 16u.

Hieronder een overzicht van vorige exposities