AAS ZOEKT TECHNISCH ONTWERPER / BIM MODELLEUR!


Een stoel beschikbaar voor:
Technisch ontwerper / BIM modelleur 

AAS initieert, ontwerpt en werkt projecten uit op het gebied van gebiedsontwikkeling, utilitaire werken, woningbouw, interieur, landschaps- en stedenbouwkunde. Dat doen we al sinds 1986 met een breed multidisciplinair team. In elke projectfase – van idee, onderzoek tot en met oplevering – kunnen wij een rol spelen. In ons werk ligt de focus op de gebruiker en op duurzaamheid, in alle facetten. Dus niet alleen wat betreft milieubelasting, maar ook om bijvoorbeeld toekomstbestendigheid. We zijn proactief: zijn ideeën nog niet helder? Wij maken ze concreet en toetsen ze op haalbaarheid.

Een werkruimte zegt veel over iemands werkwijze. Dat geldt ook voor ons. Wij werken in drie&zestig: een laagdrempelig atelier waarin we onderdak bieden aan vrijwel alle disciplines binnen de bouwkunde en architectuur, en daarbuiten. Ideeën, inspiratie en expertise worden hier voortdurend gedeeld. Voor elke opgave kunnen we daardoor het juiste team samenstellen.

Profiel:
–           Relevante werkervaring 
–           HBO Bouwkunde
–           BIM modelleur bij voorkeur ervaring met ARCHICAD 
–           Zelfstandig werkend 
–           Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat zoeken wij:
Een inspirerende collega die zelfstandig een ontwerp kan uitwerken tot omgevingsvergunning en uitvoeringsgereed ontwerp. Je hart gaat sneller kloppen van een mooi detail. Je bent niet bang om te modelleren.

Wij bieden aan:
Een uitdagende baan waarin je werkt in een open, informele en collegiale sfeer. Je wordt onderdeel van een gevarieerd team met jonge en ervaren mensen waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van ons mag je een salaris conform de architecten CAO verwachten passend bij je functie. 

Als je geïnteresseerd bent stuur dan een motivatie ten name van R. Brunsting naar rbrunsting@aasgroningen.nl