Reitdieptoren (Reitdiephaven)

AAS Ontwerpt AAS Werkt uit in ontwikkeling

De Reitdieptoren in Groningen. Een woontoren die niet alleen is ontworpen met oog voor het maritieme karakter van de omgeving Reitdiephaven, maar ook met de behoeften van de bewoners en de lokale gemeenschap in gedachten. Het resultaat is een hoogwaardige woontoren met 81 huurappartementen van verschillende groottes, met elk een logische en doordachte indeling en prachtige zichtlijnen over het water, het Ommeland en de stad.

Het co-creatieproces was intensief en uniek, waarbij we hebben samengewerkt met belanghebbenden zoals wijkbewoners, ondernemers en de Gemeente Groningen om tot een unieke oplossing te komen. Door middel van co-creatie hebben we niet alleen de lokale behoeften beter leren begrijpen, maar hebben we ook een breed draagvlak gecreƫerd voor het project.

Wij zijn verheugd om te zien hoe onze visie en inspanningen hebben geleid tot een waardevolle toevoeging aan de omgeving en bewoners. We zijn ervan overtuigd dat de Reitdieptoren een geweldige plek zal zijn om te wonen en leven, en we kijken uit naar de voltooiing van dit prachtige project!

OPDRACHTGEVER
Reitdiep B.V.

ONTWIKKELAAR
Waardevast, Van der Heijden en HIL Vastgoed

AANNEMER
Plegt-Vos

ADRES
Reitdiephaven, Groningen